Poziv za učešće na sajmu „SARAJEVO INDUSTRY FAIR – SIF“

 

 

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava da će se Međunarodni industrijski sajam građevinarstva, mašinstva i metalne industrije „SARAJEVO INDUSTRY FAIR – SIF“ održati  od 8. do 10. maja 2024. godine u Kongresnom centru hotela HILLS, Ilidža.

Sajam „SARAJEVO INDUSTRY FAIR – SIF“, na prostoru od 5.000 m2 zatvorenog prostora, koji je koncipiran po uzoru na svjetske sajmove i preko 2.000 m2 otvorenog prostora, nudi priliku da predstavite i promovišete svoje proizvodne potencijale i novitete, kolekcije i trendove, te da se povežete sa poslovnim partnerima i unaprijedite svoju prodaju krajnjim kupcima.

Sajam kao mjesto direktnog susreta ponude i potražnje i značajan marketinški faktor omogućit će učesnicima da upoznaju konkurenciju, ostvare neposredne poslovne kontakte, razmijene iskustva i ideje, odnosno da spoznaju vlastite mogućnosti i kvalitete, te time zasigurno doprinesu svojoj konkurentnosti.

Sajam „SIF“ je koncipiran kao prostor u kojem će se predstaviti kompanije iz građevinske industrije, kao i kompanije koje se bave svim drugim srodnim granama građevinarstva. Sajam nudi i mogućnost direktne prodaje proizvoda posjetiteljima.

Organizator nudi pogodnosti za sajamsku marketinšku aktivnost za prezentaciju kompanije, jer će se na sajmu pojaviti veliki broj medija, uglednih ličnosti, profesionalnih kupaca, direktora, trgovaca, vlasnika kompanija, menadžera, marketing menadžera, ali i potencijalnih investitora. Takođe, „SIF“ nudi mogućnost izlagačima da, pored svojevrsne promocije i prezentacije proizvoda iste prodaju po sajamskim cijenama i sniženjima, u skladu sa sajamskom politikom. Sajamska sniženja su od 5% do 30%.

U zavisnosti od veličine izlagačkog prostora, kotizacija za učešće na potpuno neuređenom izlagačkom prostoru iznosi:

– 500,00 KM/dan (izlagački štand od 1 – 12 m2 – DVORANA) – pult;
– 90.00 KM/m2 (izložbeni prostor u zatvorenom preko 15 m2 – DVORANA);
– 50.00 KM/m2 (izložbeni prostor na otvorenom – ispred dvorane );

Izražene cijene su bez PDV-a.

Zainteresovani za učešće na sajmu više informacija mogu pronaći ovdje, a prijavni obrazac ovdje.

Za sve dodatne informacije, molimo kontaktirajte:

Kontakt broj: +387 61 400042, +387 62 365670

E-mail adresa: profiteamsa@gmail.com; sarajevoindustryfair@gmail.com

Share This