Poziv na webinar “Savremeni pristup vođstvu-upravljanje promjenama”

 

 

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine poziva na webinar “Savremeni pristup vođstvu-upravljanje promjenama” koji će biti održan putem Zoom online platforme 25.02.2021. godine.
Tema webinara je problematika vođstva organizacije u smislu postizanja ciljeva, karakteristikama organizacija i pojedinaca koji se uspješno nose sa promjenama, te o vještinama potrebnim za upravljanje promjenama. Poseban akcenat će biti na ulozi i zadacima uspješnog lidera.

Webinar je namjenjen privrednim subjektima kao i drugim organizacijama, te svima onima koji su profesionalno zainteresirani za predmetnu problematiku. Više informacija o webinaru možete pronaći u pozivu.

Kotizacija za učešće na webinaru iznosi 100,00 KM+PDV, a za 2 i više polaznika iz iste organizacije odobrava se popust od 10%. U cijenu su uključena stručna predavanja i prezentacije sa webinara.

Pozivamo  zainteresirane za učešće na webinaru, da izvrše prijavu popunjavanjem online prijavnog obrasca najkasnije do 22.02.2021. godine do 12:00. Nakon izvršene prijave, neophodne informacije za uplatu kotizacije će biti dostavljene svim prijavljenim učesnicima. Neposredno prije početka edukacije učesnici će dobiti link za pristup webinaru. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201 i 033/566-200.

Poziv

Share This