Javni poziv – Studijsko putovanje i B2B roadshow u Jordanu

 

 

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, u partnerstvu s kompanijom Turkish Airlines, USAID-om za razvoj održivog turizma u Bosni i Hercegovini (Turizam), Turističkom zajednicom Kantona Sarajevo (Visit Sarajevo) i Jordanskim društvom putničkih agencija (JSTA,) poziva kvalificirane kompanije za upravljanje destinacijom (DMC) u Bosni i Hercegovini da se prijave za sudjelovanje u nadolazećem studijskom putovanju i roadshowu u Jordanu planiranom za 15. – 21. ožujka 2023. godina.

BiH predstavlja inspirativnu i atraktivnu destinaciju za međunarodne putnike. Fantastično zelenilo, planine, rijeke, jezera i kulinarstvo u BiH slaba su točka za Jordance koji žele provesti odmor u zemljama koje nude takva iskustva. Dodajući zemlji veliku vrijednost za novac, BiH će, nakon što se pravilno promovira u Jordanu, brzo postati na vrhu njihovih preferiranih destinacija. Štoviše, Jordan će djelovati kao središte za zainteresirane putnike iz Palestine koji žele slična iskustva. Međugorje će biti još jedan uvjerljiv razlog da posjete BiH putnicima zainteresiranim za vjerska iskustva iz Jordana i Palestine.

Ako ste zainteresirani više detalja možete vidjeti u pozivnom pismu u kojem se nalazi program putovanja i kriteriji odabira.

Rok za prijavu je 21. veljače 2023., do 10 kvalificiranih lokalnih turističkih tvrtki biti će prihvaćeno prema načelu prve prijave.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem  linka: https://www.surveymonkey.com/r/Jordan_Roadshow

Share This