InterConnect Executive samit, 28.i 29.09.2022., Beograd

Poslovni samit, jedan od najznačajnijih biznis događaja na zapadnom Balkanu, koji će okupiti i povezati predstavnike poslovne zajednice regiona sa vodećim svjetskim kompanijama i ekspertima u oblasti digitalizacije i upravljanja lancima snabdevanja, održaće se 28. i 29. septembra u Beogradu, u organizaciji Privredne komore Srbije, Komorskog investicionog foruma zapadnog Balkana (KIF ZB6) i kompanije Convenstenics d.o.o.

Zapadni Balkan sve je privlačnija investiciona destinacija, ali i mjesto gdje evropske kompanije premještaju proizvodnju sa dalekih tržišta. Fokus samita biće na digitalnoj transformaciji poslovanja, internacionalizaciji i upravljanju dobavljačkim lancima.

Više od 200 vlasnika i direktora kompanija, tokom dvodnevnog samita imaće priliku da se povežu sa partnerima putem B2B platforme, dogovore nove poslove, ali i da sa vodećim svjetskim ekspertima razmjene iskustva o najnovijim trendovima, izazovima i rješenjima u oblasti ekonomije, globalne trgovine i industrije.

„InterConnect Executive Summit“ je odlična prilika da se i bosanskohercegovačke kompanije povežu sa renomiranim partnerima, dobiju nove poslove i ugovore, postanu deo međunarodnih lanaca dobavljača, vidljivije i konkurentnije na svetskom tržištu.Događaj u Beogradu okupiće firme iz regiona i velike kompanije koje traže dobavljače sa zapadnog Balkana, a očekuje se dolazak više od 30 kupaca iz oblasti informacionih tehnologija, automobilske, metalske, elektro i prehrambene industrije.

Uvodnim obraćanjima samit će otvoriti Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije i predsednik Upravnog odbora Komorskog investicionog foruma Zapadnog Balkana i Matijas Loidold, direktor kompanije „Mercuri Urval“. Govornici i gosti dolaze iz inostranstva, iz kompanija čiji je ukupni promet veći od 50 milijardi eura a koji su pronašli poslovni interes u saradnji sa kompanijama iz regiona zapadnog Balkana. To su kompanije poput Thyssenkrupp Automotive, INEOS, L’Oréal, Zentis, OSCE, Celonis i druge.

O procesima snabdjevanja, lancima dobavljača i iskustvima u regionalnoj saradnji govoriće Oliver Frile, direktor u kompaniji INEOS Automotive i Ferdinand Viland, direktor nabavke i lanaca snabdjevanja u kompaniji Thyssenkrupp Automotive Technology, a predviđen je i niz zanimljivih prezentacija IT eksperata na polju razvoja softvera i digitalne transformacije.

Više informacija možete pronaći na linku https://interconnect.pks.rs/

Poziv

Program