VTK/STK BiH organizira seminar „Osnove digitalnog marketinga“

 

 

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizira seminar „Osnove digitalnog marketinga“ koji se planira održati 30.11.2022. godine u prostorijama Komore u Sarajevu (Branislava Đurđeva 10).

Edukacija „Osnove digitalnog marketinga“ će polaznicima omogućiti da bolje razumiju digitalni marketing, odnosno kako funkcionira Facebook, Instagram i Google oglašavanje, zatim Newsletter marketing i osnove optimizacije za web stranice (SEO). Pored toga, predstavit će se LinkedIn u svjetlu efikasnog poslovnog povezivanja. Dobijena znanja na edukaciji će polaznicima omogućiti da dođu do vrijednih kontakata u poslovnom svijetu i da urade efikasnu ličnu promociju ili promociju brenda kojeg zastupaju.

Seminar je namijenjen osobama koje se bave marketingom, a žele dodatno savladati i digitalni marketing, onima koji imaju svoju kompaniju/brend i žele povećati njenu online prisutnost, studentima i profesionalcima koji žele savladati osnove digitalnog marketinga.

Više informacija o edukaciji možete naći u pozivu.

Kotizacija za učešće na edukaciji iznosi 150,00 KM+PDV, za 2 i 3 polaznika iz iste organizacije odobrava se popust od 10%, a za 4 i više polaznika iz iste organizacije odobren je popust od 15%. U cijenu su uključena stručna predavanja, prezentacije sa seminara i certifikat o učešću, te osvježenje u planiranim pauzama.

Molimo Vas da, ukoliko ste zainteresirani za učešće na edukaciji, izvršite prijavu popunjavanjem ONLINE PRIJAVNOG OBRASCA najkasnije do 24.11.2022. godine do 16:00 sati.

Nakon izvršene prijave, neophodne informacije za uplatu kotizacije će biti dostavljene svim prijavljenim učesnicima.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201 i 033/566-200.