Žensko preduzetništvo – povežite se za pokretanje i unapređenje biznisa, 6. i 7. oktobra 2022. godine u Beogradu (Srbija)

 

 

Privredna komora Srbije – Evropska mreža preduzetništva, Agencija Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena (UN Women), Vlada Republike Srbije, Udruženje poslovnih žena Srbije i Evropska banka za obnovu i razvoj , a u suorganizaciji sa Vanjskotrgovinskom/Spoljnotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine, kao koordinatorom EEN Mreže u Federaciji Bosne i Hercegovine organizuju konferenciju i b2b susrete pod nazivom : „Žensko preduzetništvo – povežite se za pokretanje i unapređenje biznisa“, koji će biti održani 6. i 7. oktobra 2022. godine, u velikoj sali PKS, Resavska 13-15 u Beogradu (Srbija).

Glavni cilj događaja je da se unaprijedi dijalog i razmjeni znanje o temama od značaja za žensko preduzetništvo, kao i da se podstakne saradnja i umrežavanje između žena preduzetnica na zapadnom Balkanu. U okviru događaja predviđena je konferencija na kojoj će se kroz više panela podstaći diskusija na aktuelne teme, poput transformacije biznisa, inovacija, izvora finansiranja kao i B2B sastanci između preduzetnica.

Detaljnije informacije o događaju i agendu možete pogledati na sljedećem linku:
https://women-entrepreneurship-connect-to-create.b2match.io/

Za eventualna pitanja, kontakt osoba u Vanjskotrgovinskoj/Spoljnotrgovinskoj komori BiH je Mersiha Selmanović , e-mail adresa: mersiha.selmanovic@komorabih.ba ; tel: 033/566-242

Share This