Webinar “Vinska cesta Hercegovine, put ka tržištu”

 

 

Dragi akteri Vinske ceste Hercegovine i akteri bosanskohercegovačkog turizma, pozivamo Vas da se pridružite virtuelnom događaju, Vinska cesta Hercegovine, put ka tržištu, koji će se održati 26. svibnja u 14:00 sati.

Događaj organizuje USAID Turizam u partnerstvu s Vanjskotrgovinskom komorom BiH i Federacijom Iter Vitis.

U pripremi razvoja najuzbudljivije nove vinske ceste na svijetu, naši iskusni predavači podijelit će svoja znanja i stručnost kako bi podržali plasiranje Vinske ceste Hercegovine na međunarodna tržišta kroz holistički pristup koji uključuje raznoliku hranu, kulturu, wellness, prirodu i avanturu , te predstaviti put prema održivosti, otpornosti, oporavka i postizanju izvrsnosti vinskog turizma u Hercegovini.

Cilj nam je otkriti kako možemo iskoristiti priliku u krizi stvorenoj u pandemiji COVID-19 za izgradnju snažnog brenda Vinska cesta Hercegovine i pozicionirati Hercegovinu kao jednu od najzanimljivijih svjetskih vinskih destinacija. Ovaj webinar dizajniran je s ciljem pružanja primjera dobrih praksi, a omogućiti će interakciju sa govornicima kako bismo gradili na temelju njihovog iskustva. Ovime započinjemo novu fazu u razvoju Vinske ceste Hercegovine na putu ka tržištu u nadi da će pružiti inspiraciju vinarima, proizvođačima hrane, lokalnim zajednicama i kreatorima avantura da kreiraju jedinstvena iskustva na Vinskoj cesti Hercegovine koja će privlačiti posjetitelje tijekom cijele godine. U realizaciji ovih aktivnosti, Vanjskotrgovinska Komora bit će koordinator razvoja Vinske ceste.

Partnerstvo sa Europskom federacijom Iter Vitis ubrzat će pridruživanje Vinske ceste Hercegovine društvu ostalih europskih vinskih regija koje su usvojile Iter Vitis standarde i postale članice Europske kulturne rute vina i vinove loze, Iter Vitis – Les Chemins de la Vigne, certificirane Kulturne Ceste Vijeća Evrope.

Pridružite nam se 26. 05. u 14:00 sati tako što ćete se registrirati na https://www.surveymonkey.com/r/HWRroad2market, a mi ćemo vam poslati zoom link i lozinku prije događaja. Detaljan program pogledajte na https://turizambih.ba/agenda_HWR_bhs.pdf.

Podijelite svoje ideje s našim timom i iskoristite ovaj događaj za razgovor o mogućnostima ili izazovima u razvoju vinskog turizma.
Simultani (BHS / engleski) prijevod će biti obezbijeđen.

Share This