VTK/STK BiH nositelj aktivnosti komorskog sustava na Sajmu gospodarstva Mostar

 

 

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine nositelj je aktivnosti komorskog sustava BiH na predstojećem Sajmu gospodarstva u Mostaru i uz brojne događaje koje će organizirati, imat će i štand na kojem će uz predstavnike VTK BiH, biti prisutni i predstavnici Gospodarske komore FBiH, Privredne komore RS i Privredne Komore Brčko distrikta BiH. Svi posjetitelji će imati priliku upoznati se s radom komorskog sustava u Bosni i Hercegovini i uslugama koje bh. komore pružaju kompanijama.

Glede organizacije ovih aktivnosti, predstavnici VTK BiH, zamjenik generalnog tajnika Mirko Bošković, načelnik Odjela za EU i projekte Amir Hujić i šef Ureda u Mostaru Darko Pehar održali su sastanak s direktoricom Sajma gospodarstva Mostar Dalfinom Bošnjak.

Prvoga dana, 2. svibnja, nakon službenog otvaranja sajma od 13:00 do 18:00, bit će održani B2B susreti gospodarstvenika koje kao nositelj EEN konzorcija u BiH organizira VTK BiH u partnerstvu s Tehnološkim parkom Intera i drugim suorganizatorima i partnerima iz EEN mreže.
Drugoga dana sajma sastanci će se održati online putem b2match platforme, a svi zainteresirani se mogu registrirati putem platforme događaja https://b2b-mostar-fair-2023.b2match.io/.

Europska poduzetnička mreža (EEN) u Bosni i Hercegovina nudi usluge internacionalizacije poslovanja, poslovno savjetovanje i podršku, podršku inovacijama i istraživanje i razvoj. U okviru internacionalizacije poslovanja, Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine sa svojim partnerima u okviru Europske poduzetničke mreže omogućava poslovno povezivanje s inozemnim partnerima putem poslovnih susreta, poslovnih ponuda inozemnih partnera i baze poslovne suradnje Mreže.

24. Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru bit će održan od 2. do 6. svibnja 2023. godine, a ove godine zemlja partner Sajma je Izrael. Sajam kao i uvijek okuplja veliki broj izlagača, a bit će organizirano i mnoštvo posebnih poslovnih foruma i sastanaka na kojima će gospodarstvenici imati priliku razmijeniti iskustva i proširiti krug poslovnih partnera.

Share This