Uspješno realiziran webinar Alati za unaprjeđenje poslovanja-LinkedIn i Instagram

 

 

Webinar „Alati za unaprjeđenje poslovanja-LinkedIn i Instagram“, u organizaciji Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine, je uspješno realiziran 13.4.2023. godine putem Zoom-online platforme.
Učesnicima se u uvodnom dijelu webinara obratila dr.sci. Elma Kovačević-Bajtal, direktorica Instituta za edukaciju i predstavila aktivnosti Instituta.
Polaznici webinara su imali priliku da saznaju više o najnovijim tehnikama digitalnog marketinga koje koriste kompanije na LinkedIn-u i Instagramu. Na webinaru su prezentirane (besplatne) platforme na kojima se mogu naći informacije koje mogu biti od koristi za istraživanje tržišta i kreativne online marketing kampanje. Pored toga, predstavljeni su ključni elementi atraktivnog LinkedIn i Instagram profila. Učesnici su imali priliku da na konkretnim primjerima efektnih LinkedIn i Instagram profila uoče elemente koji mogu biti korisni za LinkedIn i Instagram promociju njihovih proizvoda i usluga.
Nakon završenog webinara, polaznici su stekli uvid u potencijal i mogućnosti koje pružaju LinkedIn za poslovno umrežavanje i pronalaženje novih poslovnih prilika i Instagram za izgradnju brenda i angažovanje publike.
Predavač na webinaru je bio Nermin Zejnilović, stručnjak za rast i inovativnost marketinga.

Share This