Uspješan nastup članice Grupacije proizvođača i prerađivača duhana i duhanskih proizvoda BiH na ovogodišnjem sajmu World Tobacco Middle East 2021

Dvodnevni međunarodni sajam duhana i duhanskih proizvoda World Tobacco Middle East 2021 održan je 26. i 27. oktobra ove godine u Dubaiju, u World Trade Centre Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati.

World Tobacco Middle East jedna je od najvećih izložbi i konferencija duhanske industrije.

Na sajmu je izlagalo preko 160 izlagača iz cijelog svijeta, koji je okupio više hiljada profesionalaca i eksperata iz duhanske industrije.

Kao i prethodnih godina tako i ove godine na prestižnom sajmu duhanske industrije, samostalno je izlagala Fabrika duhana Sarajevo d.o.o. koja je članica Grupacije proizvođača i prerađivača duhana i duhanskih proizvoda pri Vanjskotrgovinskoj/Spoljnotrgovinskoj komori BiH. Oni su na sajmu prezentirali svoju već etabliranu liniju proizvoda PAUL koju izvoze na tržišta Afrike, Bliskog Istoka i Južne Amerike. Također na ovom sajmu po prvi put su predstavili i vlastite linije proizvoda Marshall i Una. Različite varijacije dizajna i pušačka svojstva koja odlikuju ove proizvode privukla su značajnu pažnju učesnika na sajmu, a njihova prodaja je već zabilježila uspjeh na pojedinim tržištima.

[wds id=”53″]