Turistička nagrada “Marco Polo 2021” – Poziv za prijavu

 

 

U okviru suradnje zemalja Centralne i Istočne Europe i Kine, Platforma 17+1, treći put se objavljuje Poziv za prijavu za turističku nagradu „Marco Polo“.
Zlatni, srebreni i brončani certifikat nagrade „Marco Polo 2021“ mogu osvojiti turoperateri i turističke agencije iz zemalja Centralne i Istočne Evrope CEE koji su realizirali turističke rute koje obuhvaćaju najmanje tri zemlje i turističke proizvode bazirane na povijesti, tradiciji i kulturi zemalja Centralne i Istočne Europe.

Ove godine međunarodni žiri naglašava važnost održivih i ekološki osvještenih destinacija uz poštovanje principa lokalnih zajednica. Zbog posljedica pandemije Covid 19 na turistički sektor, ove godine je period realizacije turističkih putovanja proširen na period od siječnja/januara 2018. godine do 1.01.2021. godine.

Pored uobičajene kategorije – turistička nagrada „Marko Polo“, hoteli su itekako dobrodošli da se prijave za titulu počasnog priznanja svojim uslugama koje pogoduju kineskim gostima.

Sve informacije o turističkoj nagradi „Marko Polo 2021“, dostupne su web stranici: https://www.ceenter-china.com/ .

Materijali za prijavu se nalaze u prilogu, a sva dodatna pitanja o dodjeli turističke nagrade „Marko Polo 2021“, možete poslati na e-mail adresu: [email protected] .
Centar za suradnju zemalja CIE i Kine, 17+1 (TCC) iz Budimpešte, također, nudi online mentorstvo kako bi pomogao podnosiocima zahtjeva u procesu prijave.  Prijave se mogu dostaviti od 15. 03. do 30. 06. 2021. godine.