Studijsko putovanje u Bavarsku na temu “Mašine i tehnička oprema u metaloprerađivačkoj industriji”

 

 

Predstavništvo njemačke privrede u Bosni i Hercegovini (AHK) obavještava da Bavarsko ministarstvo za privredu, razvoj i energiju poziva na učešće u programu “Bayern – Fit for Partnership” na temu „Mašine i tehnička oprema u metaloprerađivačkoj industriji za kompanije iz Bosne i Hercegovine i Srbije” u trajanju od pet dana. Cilj ovog studijsko-poslovnog putovanja je uspostavljanje poslovnih kontakata, razmjena znanja i iskustava privrednih subjekata, edukacija učesnika, kao i produbljivanje poslovne saradnje između bavarskih i bosanskohercegovačkih odn. srbijanskih kompanija i institucija. Тоkom boravka su predviđene posjete bavarskim firmama i relevantnim institucijama, kao i učešća na kućnim sajmovima i kooperacijskim berzama.

Putovanje će biti organizovano u periodu od 18. do 23. marta/ožujka 2019. godine, a više detalja možete naću u Pozivu u prilogu. Ciljna grupa ovog putovanja su rukovodioci, tj. donosioci odluka i eksperti bosanskohercegovačkih i srbijanskih kompanija i institucija u datoj oblasti.

Krajnji rok za prijavu je 15. februar/veljače 2019. godine, a zainteresovani mogu pounjene prijavne obrasce dostaviti na e-mail sanjin.purgic@ahk.ba . Broj subvencionisanih učesnika iz Bosne i Hercegovine i Srbije je ograničen, a finalni izbor učesnika i realizacija putovanja su pod ingerencijom i pokroviteljstvom Bavarskog ministarstva za privredu, razvoj i energiju, a koje zastupa servisno društvo „Bayern International GmbH“.

Poziv
Program
Prijavni obrazac – subvencionisani
Prijavni obrazac – nesubvencionisani
Upitnik

Share This