Seminar – Škola javnih nabavki, 20.-21.01.2022. godine

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine Vas poziva na seminar/webinar “Škola javnih nabavki” koji se planira održati 20.01. i 21.01.2022. godine. Škola javnih nabavki je dvodnevni edukativni događaj posvećen problematici javnih nabavki. Učesnici će moći pratiti edukaciju u formi seminara odnosno u učionici ili online u formi webinara.

Predavanja su koncipirana prema potrebama ugovornih organa i ponuđača–privrednih subjekata, kombinovana sa praktičnim prikazima rada na portalu javnih nabavki, tako dapolaznicima  pružaju informacije o svim novinama i aktuelnim rješenjima u sprovođenju postupaka javnih nabavki. Na webinaru će se prezentirati proces javnih nabavki po svim elementima, kao i primjeri iz prakse. Cilj edukacije je jačanje kapaciteta i stručnih kompetencija polaznika webinara u području javnih nabavki. Škola javnih nabavki je namjenjena ponuđačima i ugovornim organima, kao i onima koji su profesionalno zainteresirani za ovu problematiku.

Kotizacija za učešće na webinaru iznosi 250,00 KM+PDV, dok se za 2 i 3 polaznika iz iste organizacije odobrava popust od 10%, a za 4 i više polaznika iz iste organizacije odobren je popust od 15%. U cijenu su uključena stručna predavanja, prezentacije i certifikat o pohađanju edukacije .

Više informacija o edukaciji možete naći u pozivu.

Molimo zainteresirane za učešće u Školi javnih nabavki, da prilikom popunjavanja online prijavnog obrasca u rubrici „ime i prezime“, pored imena i prezimena, naznačite da li se prijavljujete na seminar (učionica) ili webinar (online). Ukoliko se prijavljujete na seminar, potrebno je voditi računa o svim propisanim preventivnim epidemiološkim mjerama poput nošenja zaštitnih maski, neophodne socijalne distance i sl. Online prijavni obrazac je potrebno ispuniti najkasnije 14.01.2022. godine do 16:00. Neposredno prije početka edukacije učesnici, koji učestvuju na webinaru, će dobiti pristupni link. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201 i 033/566-200.

Poziv