Seminar „CRM software u biznisu“

 

 

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine/Sektor za edukaciju u saradnji sa agencijom Lilium Digital, organizirala je seminar “CRM software u biznisu” koji se održao 05. jula 2018. godine u prostorijama Vanjskotrgovinske komore BiH u Sarajevu.

Učesnicima edukacije je predstavljen Bitrix24 intranet software, te sve prednosti njegove upotrebe u poslovanju. Prezentirani su alati koje ovaj software sadrži, kao i načini na koje se oni mogu implementirati i koristiti u cilju poboljšanja kako interne tako i komunikacije s klijentima, ubrzanja protoka informacija u kompaniji, bržeg i transparentnijeg izvještavanja, praćenja efikasnosti uposlenika i slično.

“Bitrix24 je intranet software koji rješava probleme u poslovanju na način da koristi svim nivoima zaposlenih u jednoj kompaniji, od top managementa, preko middle managementa pa do oprativnog dijela u kompaniji. Ovaj software drži cjelokupno poslovanje jedne kompanije na jednom mjestu a osnovni benefit alata je taj što vam štedi vrijeme i organizira poslovanje, a sve je dostupno i putem mobilne aplikacije.” – izjavila je Maida Dedić, uposlenica agencije Lilium i predavač na održanom seminaru.

Edukacija je pokazala punu opravdanost, te je održana veoma uspješno, a prisutni su bili predstavnici kompanija iz cijele BiH.

Share This