Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine/Sektor za edukaciju organizira radionicu „Povlačenje bespovratnih sredstava iz EU fondova“ u saradnji sa firmom MIPES CONSULTING iz Čepina, Republika Hrvatska, koja se održava 13.02.2019. godine u prostorijama Ureda Spoljnotrgovinske komore Bosne i Hercegovine u Banja Luci na adresi Vidovdanska 2B, V sprat (Poslovni Centar “ KRAJINA“).

Radionica ima za cilj razvoj kompetencija i vještina u okviru programa Evropske unije. Na radionici će se prezentirati načini, alati i metode uspješnog povlačenja bespovratnih sredstva iz EU fondova, otvoreni i najavljeni konkursi za privredne subjekte iz Bosne i Hercegovine i sl, a namjenjena je predstavnicima preduzeća, organizacija za podršku biznisu, agencija za podršku inovativnosti, udruženja poduzetnika i sl.

Učešće na radionici je besplatno.

Obzirom da je broj mjesta ograničen molimo zainteresovane da svoje prijave dostave najkasnije do 11.02.2019. godine na email adresu: [email protected]. Sve dodatne informacije možete dobiti putem telefona: 033 566 201.

Poziv
Program
Prijavni obrazac