Radionica „Implementacija Industrije 4.0 put u budućnost“, 27. oktobra u Sarajevu

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine (VTK/STK BiH) u saradnji sa Društvom za robotiku u Bosni i Hercegovini, organizira radionicu na temu „Implementacija industrije 4.0 Put u budućnost“, koja se planira održati u četvrtak, 27. oktobra 2022. godine.

Radionica, koja je zamišljena kao stručno- naučno savjetovanje, okupit će regionalne predavače, a teme u fokusu bit će pametne fabrike i upravljanje procesima u digitalnoj proizvodnji. Implementacija Industrije 4.0 velik je izazov za organizacije te zahtijeva suradnju poslovnih subjekata, politike i akademske zajednice. Na implementaciju utječu brojni unutarnji i vanjski izazovi s kojima se kompanija mora nositi.

Predstojeći skup, koji će se održati u prostorijama VTK/STK BiH u Sarajevu, prilika je da se svi zainteresirani detaljnije informišu o transformaciji poslovanja integracijom informacijsko komunikacijskih tehnologija, s ciljem povećanja produktivnosti i učinkovitosti, te dobiju smjernice za implementaciju ili unapređenje Industrije 4.0. u svojim organizacijama.

Zainteresovani za učešće na radionici više informacija o temama skupa i predavačima mogu pogledati u Programu, a prijavu možete izvršiti popunjavanjem on line prijavnog obrasca najkasnije do srijede, 26.10.2022. godine do 12:00 sati. Broj mjesta je ograničen, a radionica je besplatna za učesnike.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-206 i ili na mail: asim.krakovic@komorabih.ba.