Promidžba bh. potencijala u zemljama njemačkog govornog područja

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, u suradnji s tvrtkom Coral Consulting Service organizirala je prezentaciju projekta promidžbe gospodarstva i tvrtki u publikaciji „Bosnien und Herzegowina Extra 2022/23“ za njemačko govorno područje- Austrija, Švicarska i Njemačka, što predstavlja područje s više od 100 milijuna stanovnika.

Temeljni cilj ove publikacije je unaprijeđenje poslovnih veza i odnosa između bh. i stranih gospodarstvenika te omogućiti potencijalnim ulagačima da dođu do svih potrebnih informacija na jednome mjestu.

– Godine 2000. izdali smo prvi put u Njemačkoj ovu publikaciju i to je bilo u ono vrijeme senzacionalno prihvaćeno od strane poslovno zainteresiranih subjekata. Zbog sve većeg interesa kompanija, pokrećemo i drugo izdanje. Publikacija će biti besplatna, tiskana na oko 200 stranica kvalitetnih informacija u boji, u nakladi od 20.000 primjeraka na njemačkom jeziku, te distribuirana u više od 200 industrijsko-trgovinskih komora u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj- kazao je generalni menadžer Corala Zdenko Štriga.

Publikacija će biti distribuirana i u financijske institucije, ministarstva, razna udruženja, te na adrese poslovnih subjekata zainteresiranih za saradnju s bh. kompanijama.

Zainteresirani za suradnju s tvrtkom Coral Consulting Service i sudjelovanje u projektu promidžbe gospodarstva i tvrtki u publikaciji „Bosnien und Herzegowina Extra 2022/23“ više informacija mogu pronaći u priloženim brošurama.

Bosnien und Herzegowina Extra 2022/23

Business Bote