Predstavnici Vanjskotrgovinske/Spoljnotrgovinske komore Bosne i Hercegovine i Hrvatske gospodarske komore posjetili Općinu Kiseljak

 

 

U uredu načelnika Općine Kiseljak g. Mladena Mišurića-Ramljaka 10. veljače upriličen je sastanak s predstavnicima Hrvatske gospodarske komore Veleposlanstva RH u BiH, koje je predvodio savjetnik Nikica Pažin, zajedno sa dopredsjednikom Vanjskotrgovinske/Spoljnotrgovinske komore Bosne i Hercegovine dr sc. Vjekoslavom Vukovićem i direktorom sektora za javne dokumente pri VTK/STK Mirkom Boškovićem.

Načelnik Mladen Mišurić-Ramljak i Tajnik općine Dragomir Lučić na sastanku su predstavili aktualne projekte općine Kiseljak, poduzetničku zonu ”Dugo polje” Brestovsko i novu poslovnu zonu ”Azapovići” Lepenica.

Predstavnici Hrvatske gospodarske komore istaknuli su mogućnost ulaganja, kao i spremnost za suradnju na određenim projektima koji su predstavljeni na sastanku.

Tijekom sastanka dopredsjednik Vuković je kazao, između ostaloga, kako je Komora na usluzi gospodarstvenicima, navodeći mogućnost prezentiranja gospodarstvenicima s područja općine Kiseljak nadležnosti Komore u cilju edukacije i pomoći gospodarstvenicima, naročito onima koji se bave uvozom i izvozom.

“Zahvaljujem na posjeti, kao i dosadašnjoj podršci našim gospodarstvenicima od strane Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine, a posebno me raduje mogućnost buduće suradnje Hrvatske gospodarske komore. Vrata općine Kiseljak otvorena su svim potencijalnim domaćim i stranim investitorima”, kazao je na samom kraju načelnik Mladen Mišurić-Ramljak.

Share This