Predstavnici KJP Centar Skenderija d.o.o. u posjeti Komori

Predsjednik Vanjskotrgovinske/Spoljnotrgovinske komore Bosne i Hercegovine Ahmet Egrlić primio je u posjetu predstavnike KJP Centar Skenderija d.o.o. , na čelu sa direktorom g. Damirom Petrinićem.

Tema sastanka je bio 38. Međunarodni specijalizovani sajam namještaja, unutrašnjeg i vanjskog uređenja, te prateće djelatnosti “INTERIO”, koji će se održati od 17. – 20.03.2022. godine.

INTERIO je postao tradicionalna nezaobilazna manifestacija na prostoru BiH sa svojim raznovrsnim i kvalitetnim programom, čiji je cilj od 1978. godine da pruži podršku unaprjeđenju i razvoju jedne od najperspektivnijih bosanskohercegovačkih grana privrede – drvnoj industriji, naročito proizvodnji namještaja, te povezivanju domaćih i inostranih privrednika i krajnjih korisnika.

KJP Centar Skenderija će ove godine, po prvi put, prirediti i online izdanje sajma INTERIO, u saradnji sa Agencijom za promociju i prodaju Simperfect.

Osvrćući se na dugogodišnju uspješnu saradnju, predsjednik Egrlić je istakao kako Komora i dalje stoji na raspolaganju za svaki vid pomoći i podrške, naročito u domenu organizacije pratećih stručnih sadržaja u okviru stručno – edukativnog programa sajma.