Predsjednik Vuković na skupu „MLADE PODUZETNICE – PRILIKA ZA CIJELO DRUŠTVO“

Predsjednik Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine dr.sc. Vjekoslav Vuković  prigodno se obratio na radionici/javnoj tribini „MLADE PODUZETNICE – PRILIKA ZA CIJELO DRUŠTVO“ , održanoj 24.10.2020.godine u Kiseljaku.

U obraćanju prisustnim predsjednik Vuković je, između ostalog, iskazao potporu poduzetnicama i onima koje žele pokrenuti posao u Bosni i Hercegovini.

Učesnicama događaja, obratio se i g. Mladen Mišurić-Ramljak, načelnik Općine Kiseljak nakon čega je upriličena prezentacija Zavoda za zapošljavanje/Službe za gospodarstvo o aktivnostima Zavoda, te informacije od pomoći mladim poduzetnicama, pozivi, gdje i kako aplicirati. Pored navedenog, predstavnica Udruženja poslovnih žena BiH Aida Zubčević prezentirala je rad Uduženja, te istakla probleme s kojima se susreću i koji su izazovi potencijalnih poduzetnica.

U okviru događaja upriličeno je i izlaganje Stipana Škore, direktora Sektora maloprodaje u Konzumu BiH od 2017. godine, a na sva pitanja o poketanju posla i poslovnim prilikama odgovarao je g. Nikola Grubešić, voditelj Službe za gospodarstvo Općine Kiseljak.

Događaj je organizirala Uduga mladih Kiss u suradnji s Vanjskotrgovinskom komorom BiH, Zavodom za zapošljavanje FBiH, Općinom Kiseljak i Udruženjem poslovnih žena u BiH.