Poziv za učešće u „Školi vanjskotrgovinskog poslovanja“

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine ima veliko zadovoljstvo obavijestiti poslovnu zajednicu o pokretanju drugog ciklusa „Škole vanjskotrgovinskog poslovanja“.

Nastava u okviru drugog ciklusa škole počinje 05. i 06.10.2020. godine, realizira se prema nastavnom planu i programu koji obuhvata ukupno 10 dana edukacije (ukupno 68 školskih sati) u vremenskom periodu od oktobra 2020. do januara 2021. godine.

Nastava će biti održana na dva načina u isto vrijeme, tj. polaznici koji se odluče za pohađanje nastave u učionici, edukaciju će pratiti u prostorijama VTK BiH u Sarajevu (ulica Branislava Đurđeva 10), dok će polaznici koji se odluče na pohađanje online nastave, u isto vrijeme, edukaciju pratiti putem Zoom aplikacije/platforme.

Za pripremu i realizaciju nastave su angažirana 22 visokokvalificirana predavača – predstavnika akademskog, institucionalnog i realnog/poslovnog sektora.

Više informacija o samoj školi, načinu održavanja nastave (učionica ili online), cijeni kotizacije za učešće u školi, te uslovima i načinu prijave učešća u školi, možete pronaći u Pozivnom pismu (prilog).  Pregled tema, predavača i satnicu možete pronaći u Programu (prilog).

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate na brojeve telefona 033/566-204 ili 033/566-200.

Pozivno pismo 

Program

Online prijavni obrazac