Poziv za učešće na Poslovnom forumu i B2B susretima privrednika BiH i Kraljevine Saudijske Arabije

 

 

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizuje Poslovni forum privrednika Bosne i Hercegovine i Saudijske Arabije, koji će se održati 25. septembra 2019. godine u prostorijama VTK/STK BiH (Branislava Đurđeva 10, 71000 Sarajevo), sa početkom u 10h (registracija učesnika počinje u 09:30h).

Programom događaja su planirana obraćanja kopredsjedavajućih Poslovnog vijeća BiH-KSA, potpredsjednika VTK/STK BiH g. Ahmeta Egrlića i g. Khalid Othman-a, zatim ambasadora Kraljevine Saudijske Arabije u BiH, kao i predstavnika ministarstva vanjskih poslova BiH. Planirane su prezentacije poslovanja u BiH, kao i Saudijskoj Arabiji, a nakon toga i poslovni sastanci bosanskohercegovačkih i saudijskih privrednika.

U sastavu privredne delegacije iz Saudijske Arabije nalaze se predstavnici firmi iz sljedećih sektora privrede: prehrambena industrija, građevinarstvo i inžinjering, namještaj, turizam i  hotelijerstvo, nekretnine, finansije, medicinska oprema i farmaceutska industrija i druge (lista delegacije u prilogu).

Zainteresirani za učešće na Poslovnom forumu potrebno je da popunjenu prijavu dostave na e-mail: [email protected] ili fax br. 033 214 292. Rok za prijavu je 23.09.2019.

Kontakt osoba za sva dodatna pitanja i konsultacije je gđa. Nejira Softić, telefon 033 566 185.

Preliminarni Program

Prijavni obrazac

Lista delegacije