Poziv za trening Implementacija Montrealskog protokola

Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine, u saradnji s United Nations Industrial Development Organization (UNIDO) i Vanjskotrgovinskom/Spoljnotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine, organizuje trening stručnjaka na temu “Implementacija Montrealskog protokola, Plana I i II postepenog smanjivanja HCFC rashladnih sredstava i Kigali amandmana u Bosni i Hercegovini”.

Trening će biti održan u prostorijama VTK/STK BiH (Branislava Đurđeva br.10, Sarajevo) u srijedu 11.01.2023. s početkom u 9.30 sati.

Broj polaznika ovog treninga je ograničen, pa je prijava obavezna i to najkasnije do 9. januara 2023. na e-mail: [email protected]

Prvi, uvodni trening, pružit će informacije o trendovima u sektoru rashladne, klima tehnike i toplotnih pumpi. Nakon uvodnih obraćanja i prezentacija aktualnih tema, drugi dio jednodnevnog treninga će biti posvećen važnosti inventarizacije opreme i certifikacije radnika i firmi. Predavač ovih tema će biti UNIDO ekspert iz ove oblasti g. Vasil Eftimov.

Poziv 

Program