Poziv za Supplier forum i B2B sastanke u Kelnu

 

 

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora BiH poziva kompanije da učestvuju na 9. Supplier Forum i B2B sastancima koji će biti održani 12. oktobra 2023. godine u Kelnu.
Cilj projekta je odabrane kompanije iz Bosne i Hercegovine i zemalja Zapadnog Balkana spojiti sa njemačkim kompanijama koje traže dobavljače roba i usluga iz traženih poslovnih djelatnosti. Zainteresovane njemačke kompanije dolaze pretežno iz metaloprerađivačkog sektora, dobavljačkog sektora za autoindustriju, sektora prerade i proizvodnje materijala od plastike, kao i elektro i elektronskog sektora.
Supplier Forum je zadnjih godina omogućio 3.500 B2B razgovora u okviru ovog projekta i to u ime Saveznog njemačkog ministarstva za ekonomiju i zaštitu klime u okviru Programa za razvoj stranih tržišta za mala i srednja preduzeća SR Njemačke, a u saradnji sa njemačkim Udruženjem za upravljanje materijalima, uvozom i logistikom.

Kako aplicirati za učešće na Supplier Forumu i B2B razgovorima?

Ukoliko ste se prepoznali kao potencijalni dobavljač te biste upoznali prijavljene njemačke kompanije, pozivamo Vas da se prijavite putem sljedećeg linka do 31. 7. 2023. godine: https://www.bmematchmaking.com/register
Upute za prijavu nalaze se u prilogu.
• Važna napomena: Njemačke kompanije vrše selekciju i odlučuju koje kompanije iz BiH i regije će biti pozvane na Forum i B2B razgovore u Kelnu.
• Nakon isteka roka za prijavu, bićete obaviješteni da li je prihvaćena Vaša prijava i jeste li pozvani na Forum i B2B razgovore.
• Službeni jezik tijekom Foruma i B2B razgovora je engleski i/ili njemački.
• Kotizacija za učešće na ovom događaju se ne naplaćuje.