Poziv za seminar „Upravljanje ljudskim resursima-inovativni evropski modeli“ u Bugojnu

 

 

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine (VTK/STK BiH) poziva predstavnike bh. poslovne zajednice na seminar „Upravljanje ljudskim resursima-inovativni evropski modeli“, koji će biti održan u Bugojnu, u ponedjeljak 24. jula 2023. godine, u prostorijama općine Bugojno, Kristalna sala, ulica 307. Motorizovane brigade 92, u periodu od 9.00 do 17.00 sati.

Ljudi u kompaniji ili organizaciji predstavljaju osnovni faktor procesa rada, te se zbog toga funkcije upravljanja ljudskim resursima smatraju dominatnim, a u osnovi se trebaju prilagoditi specifičnostima kompanije ili organizacije. U budućim procesima jedinstvenog ekonomskog prostora u Evropskoj uniji, potrebno je izgraditi jasan i inovativno oblikovan poslovni identitet i poslovni imidž kompanije ili ustanove, za što je glavni preduslov na složenom EU tržištu upravo efikasno i uspješno upravljanje ljudskim resursima. Seminar je namijenjen direktorima, poduzetnicima, menadžerima svih nivoa, menadžerima i uposlenicima u službama za Ljudske resurse i svima onima koji žele unaprijediti svoja znanja u oblasti primjene inovativnih metoda upravljanja Ljudskim resursima.

Predavač je Jasmin Hasančević, director ICC / International creativity company, koji ima 22 godine iskustva u oblasti korporativnog upravljanja, a održao je više od 600 seminara i radionica u BiH i inostranstvu. Posjeduje tri EU certifikata (slovenački, austrijski i francuski) za upravljanje ljudskim resursima i komercijalne vještine, radio je na razvoju nekoliko evropskih brendova, a s timom ICC realizirao je 1000 edukacija, radionica i seminara u domenima komercijalnog, finansijskog, zdravstvenog i realnog sektora te organizacija i ustanova.

Kotizacija za učešće na seminaru iznosi 100,00 KM+PDV.

U cijenu kotizacije je uključeno:
• Predavanja/edukacija (1 dan)
• Elektronske prezentacije/materijali predavača
• Certifikat Vanjskotrgovinske/Spoljnotrgovinske komore BiH
• Kafe pauza

Ukoliko ste zainteresirani za učešće na seminaru , prijavite se popunjavanjem BUGOJNO on line prijavnog obrasca najkasnije do 20.7.2023. godine do 15.00 sati.

Nakon izvršene prijave, neophodne informacije za uplatu kotizacije će biti dostavljene svim prijavljenim učesnicima. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-206 i ili na mail: [email protected].

Share This