Poziv za seminar o upravljanju ljudskim resursima u Tešnju

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine (VTK/STK BiH) u saradnji sa Agencijom za razvoj općine Tešanj (TRA) organizira i poziva bh. poslovnu zajednicu na seminar „Upravljanje ljudskim resursima-inovativni evropski modeli“, koji će  biti održan u Tešnju, u četvrtak, 23. novembra 2023. godine, u prostorijama TECHLAB coworking (zgrada Vatrogasnog doma), ulica Krndija bb, u periodu od 9.00 do 17.00 sati.

Seminar je namijenjen  direktorima, poduzetnicima, menadžerima svih nivoa, menadžerima i uposlenicima u službama za ljudske resurse i svima onima koji žele unaprijediti svoja znanja u oblasti primjene inovativnih metoda upravljanja ljudskim resursima.

Predavač na seminaru je Jasmin Hasančević, direktor  ICC / International creativity company, Tuzla.

Kotizacija za učešće na seminaru iznosi 100,00 KM+PDV.

U cijenu kotizacije je uključeno:

  • Predavanja/Edukacija (1 dan)
  • Elektronske prezentacije/materijali predavača
  • Certifikat Vanjskotrgovinske/Spoljnotrgovinske komore BiH
  • Kafe pauza

Program seminara možete pogledati na linku.

Ukoliko ste zainteresirani za učešće na seminaru u Tešnju, izvršite prijavu popunjavanjem  TEŠANJ ON LINE    prijavnog obrasca najkasnije do 21.11.2023. godine do 15.00 sati.

Nakon izvršene prijave, neophodne informacije za uplatu kotizacije će biti dostavljene svim prijavljenim učesnicima. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-206 ili na mail: [email protected].