Poziv za posjetu međunarodnom sajmu kozmetike i ljepote BEAUTYISTANBUL 2022 (13.-15. Oktobar 2022, Istanbul)

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava BH kompanije iz sektora tekstila, odjeće, kože i obuće da organizator sajmova IPEKYOLU International Exhibitions Ltd. iz Istanbula, organizuje 3. Međunarodni sajam kozmetike, ljepote, kose, kućne njege, privatne robne marke, ambalaže i dodataka „BEAUTYISTANBUL 2022”, koji ce se održati u periodu 13. – 15. OKTOBAR 2022. godine u Istanbulu, Turska.

Ove godine (u 2 hale više nego prošle godine), sajam okuplja 600 izlagača iz 50 zemalja uključujući proizvođače, brendove, privatne robne marke, ugovorne proizvođače, dobavljače i još mnogo toga. Potvrđeni su i državni paviljoni sa nacionalnim učešćem iz: Italije (110 izlagača sa asocijacijom ITA), Brazila (sa ABIHPEC), Južne Afrike (sa CECOSA), Poljske, Južne Koreje, Ukrajine, Maroka, Pakistana, Indonezije i još nekih zemalja.

Također, očekuje se i preko 10.000 poslovnih posetilaca iz 160 zemalja uključujući kupce, uvoznike, distributere, veletrgovce, kozmetičke lance, trgovce na malo, apoteke i farmaceutiku, supermarkete, online trgovine, brendove i proizvođače, što sajam BEAUTYISTANBUL 2022 čini najinternacionalnijim događajem u kozmetičkoj industriji.

Sajam je namijenjen prije svega: uvoznicima kozmetike, preparata za ličnu njegu, sredstava za čišćenje, sapuna, deterdženata, pelena, hrane, lancima supermarketa, uvoznicima farmaceutskih proizvoda, apotekama i apotekarskim lancima, internet prodavnicama itd., kao i firmama uključenim u opštu trgovinu i uvoz/izvoz.

Organizator Sajma poziva BH kompanije da posjete sajam „BEAUTYISTANBUL 2022“ u periodu od 12.-15. 10. 2022. godine i na jednom mjestu, u kratkom periodu, vide najnovije globalne trendove iz svijeta kozmetike, ljepote i zdravlja, upoznaju nove kontakte, te eventualno dogovore povoljne poslovne aranžmane.

Više informacija potražite na linkovima:

Brošura: https://beauty-istanbul.com/Brochure-BEAUTYISTANBUL2022.pdf
Lista izlagača: https://www.beauty-istanbul.com/Exhibitors-BEAUTYISTANBUL2022.pdf
2021 Edition – Post Show Report: https://beauty-istanbul.com/PostShowReport-BEAUTYISTANBUL2021.pdf
Click here to watch BEAUTYISTANBUL 2021 VIDEO

Za sve dodatne informacije i pojašnjenja možete se obratiti direktno firmi IPEKYOLU International Exhibitions Ltd:

kontakt osoba: Dereck Amos, Project Manager
Tel: . +90 533 484 30 30
e-mail: visitor@beauty-istanbul.com
https://beauty-istanbul.com/