Poziv vinarima na popunjavanje upitnika za Vinsku Cestu Hercegovine

 

 

USAID Projekat razvoja održivog turizma u Bosni i Hercegovini i Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine pozivaju sva zainteresirana lica iz sektora vinarstva da popune sljedeći upitnik:

https://www.surveymonkey.com/r/QTZWLZG

Naime, VTK/STK BiH i projekat USAID Turizam su ujedinili svoje snage kako bi u narednom periodu zajednički provodili aktivnosti vezane za razvojni plan Vinske Ceste Hercegovine i unaprjeđenje tržišne pozicije subjekata u sektoru turizma, vina, poljoprivrede i prehrambenih proizvoda.

Koja je svrha upitnika?

Kreiranjem turističkih tura, organiziranjem događaja i uvezivanjem sa ostalim sudionicima u turizmu, Hercegovina može postati jedna od najuzbudljivijih destinacija i brend kojeg odlikuje kvalitet, autohtonost i raznolikost kanalizirana kroz Vinsku Cestu Hercegovine. Njezin cilj je povećati broj gostiju i posjeta vinarijama.

Vaši odgovori dati će osnovu razvoju Vinske Ceste Hercegovine kao i utvrditi Vaš interes za sudjelovanje u nastavku aktivnosti koje budemo provodili.

Budući da su nam od izuzetne važnosti informacije od strane subjekata, nadamo se da ćete se odazvati ovom pozivu i ispuniti anketu koja vam neće oduzeti puno vremena.

Rok za popunjavanje ankete je 20.08.2021.

Share This