Poziv na webinar: Soft Management-Upravljanje ljudima i procesima u vremenu krize

 

 

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizira besplatni webinar „Soft Management – Upravljanje ljudima i procesima u vremenu krize“ koji će biti održan 06.05.2020. godine.

Na webinaru će se prezentirati kako uspješni lideri, u trenutnoj krizi, sve više koriste integrativni i participativni stil upravljanja koji daje veći naglasak na meku snagu privlačnosti, a ne na tešku moć nepopustljivog komandovanja.

Cilj webinara je da menadžeri, posebno u periodu krize, razumiju svoje vlastite stilove liderstva i upravljanja, na osnovi razumijevanja vlastitih razmišljanja, ponašanja i načina na koji se oni integriraju sa drugima, te da ih unaprijede vještinama “Soft Managementa”.

Ciljna skupina webinara su menadžeri svih nivoa u poduzećima i svi stali koji žele da aktivno učestvuju u diskusijama na ovu temu.

Webinar će se realizirati na Zoom online platformi (https://zoom.us/download).

Broj učesnika na webinaru ograničen. Neposredno prije početka edukacije, pristupni link za učešće na webinaru će biti dostavljen svim učesnicima. Neophodno je da učesnici obezbijede računar sa stabilnom internet vezom.

Prijavu na webinar možete izvršiti ispunjavanjem online prijavnog obrasca najkasnije do 04.05.2020. godine do 16:00 sati.

Više informacija možete naći u priloženom pozivu na webinar, a dodatne informacije možete dobiti na tel: 033/ 566- 201 ili senad.hromic@komorabih.ba.

Poziv 

Share This