Poziv na webinar: Mogućnosti uvođenja elektronske trgovine i elektronskog plaćanja

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava poslovnu zajednicu da Privredna komora Srbije, ispred asocijacije Komorskog investicionog Foruma Zapadnog Balkana, za kompanije iz regiona organizuje besplatnu online radionicu „Mogućnosti uvođenja elektronske trgovine i elektronskog plaćanja“.

Webinar će se održati 14. i 15. jula 2020. godine, s ciljem upoznavanja sa osnovnim koracima koje je potrebno preduzeti u razvoju prodaje preko interneta, kao i sa ciljem informisanja o regulatornom okviru za elektronsko fakturisanje.

Radionica se organizuje u okviru saradnje Komorskog investicionog foruma Zapadnog Balkana (WB6 CIF) i Asocijacije nemačkih privrednih komora (DIHK), odnosno u sklopu KVP WB6 projekta, i namijenjena je svima koji žele da nauče više o temi, nezavisno od toga da li su početnici ili već imaju iskustva u ovoj oblasti. Radionica je interaktivnog tipa, odnosno nudi mogućnost postavljanja pitanja predavačima.

Teme koje će biti predstavljene učesnicima tokom webinara su:

– Šta e-trgovina predstavlja i šta omogućava, koje su prednosti, a šta bi bili nedostaci

– Kako funkcioniše „onlajn šop’’ (uspostavljanje web sajta, uspostavljanje mogućnosti za elektronsko plaćanje)

– Neophodna logisitka za e-trgovinu i kako je organizovati (magacin, pakovanja, komunikacija sa klijentima, prijem nadružbi, distribucija)

– Marketing i e-marketing

– Osnove biznis plan

– Regulatorni okvir – elektronske fakture

Učešće na webinaru je besplatno za predstavnike kompanija iz regiona, dok se registracija odvija putem različitih onlajn prijava, u zavisnosti da li želite da radionici prisustvujete 14.07. ili 15.07.2020. godine. Rok za podnošenje prijava je 13.07.2020.

U slučaju pitanja, kontakt za sve dodatne informacije je nemanja.andrejic@pks.rs i luka.stankovic@pks.rs .