Poziv na webinar „Metodologija za procjenu rizika i analizu konteksta organizacije“

 

 

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizira webinar „Metodologija za procjenu rizika i analizu konteksta organizacije“ koji će biti održan putem Zoom online platforme 22.09.2020. godine sa početkom u 10:00 sati.

Razumijevanje potrebe da se rizici prepoznaju i da na njih organizacija ima “pravi” odgovor je od izuzetne važnosti za uspjeh i opstanak kompanije na tržištu. U tom smislu, problematika procjene rizika će biti prezentirana u toku webinara, te će se tom prilikom govoriti i o razumijevanju internog i eksternog konteksta organizacije, a koji mogu značajno uticati na uspostavljanje okvira za upravljanje rizicima. Učesnici će imati priliku da se upoznaju sa konkretnim primjerima iz prakse.

Kotizacija za učešće na webinaru iznosi 100,00 KM+PDV, a za 2 i više polaznika iz iste organizacije odobrava se popust od 10%. U cijenu su uključena stručna predavanja i prezentacije sa webinara.

Više informacija o webinaru u pozivu u prilogu.

Molimo Vas da, ukoliko ste zainteresirani za učešće na webinaru, izvršite prijavu popunjavanjem online prijavnog obrasca najkasnije do 16.09.2020. godine do 16:00. Nakon izvršene prijave, neophodne informacije za uplatu kotizacije će biti dostavljene svim prijavljenim učesnicima. Neposredno prije početka edukacije  učesnici će dobiti link za pristup webinaru.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201 ili 033/566-200.

Poziv

Share This