Poziv na seminar/webinar “Škola javnih nabavki“

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine Vas poziva na seminar/webinar “Škola javnih nabavki“ koji se planira održati 08.04. i 09.04.2021. godine.

Škola javnih nabavki je dvodnevni edukativni događaj posvećen problematici javnih nabavki, a namjenjena je ponuđačima i ugovornim organima, kao i onima koji su profesionalno zainteresirani za ovu problematiku.

Kotizacija za učešće na edukaciji iznosi 250,00 KM+PDV, za 2 i 3 polaznika iz iste organizacije odobrava se popust od 10%, a za 4 i više polaznika iz iste organizacije odobreni popust je 15%. U cijenu su uključena stručna predavanja i prezentacije sa seminara odnosno webinara. Više informacija o seminaru/webinaru možete pronaći u pozivu u prilogu.

Molimo Vas da, ukoliko ste zainteresirani za učešće u Školi javnih nabavki, prilikom popunjavanja online prijavnog obrasca u rubrici „ime i prezime“, pored imena i prezimena, naznačite da li se prijavljujete na seminar (učionica) ili webinar (online). Ukoliko se prijavljujete na seminar, potrebno je voditi računa o svim propisanim preventivnim epidemiološkim mjerama poput nošenja zaštitnih maski, neophodne socijalne distance i sl. Online prijavni obrazac je potrebno ispuniti najkasnije do 02.04.2021. godine do 16:00. Neposredno prije početka edukacije učesnici, koji učestvuju na webinaru, će dobiti pristupni link. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201 i 033/566-200.