Poziv na radionicu: „Status ovlaštenog privrednog subjekta u Bosni i Hercegovini“ koja će  biti održana 11.05.2022. godine

 

 

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine i EU4TRADE projekat Vas pozivaju na radionicu „Status ovlaštenog privrednog subjekta u Bosni i Hercegovini“ koja se planira održati 11.05.2022. godine u prostorijama Privredne komore Kantona Sarajevo, La Benevolencije 8, Sarajevo.

Radionica ima za cilj istaknuti važnost koncepta statusa ovlaštenog privrednog subjekta (AEO) kako bi se podigla svijest o konceptu AEO-a među privrednim subjektima u Bosni i Hercegovini. Privredni subjekti u BiH bi trebali biti svjesni postupka autorizacije, prednosti i odgovornosti koje proizilaze iz koncepta AEO-a s ciljem da se odluče za dobivanje AEO ovlaštenja. Ciljna grupa radionice su predstavnici privatnog sektora.

Učešće na radionici je besplatno.

Prijavu na radionicu možete izvršiti ispunjavanjem online prijavnog obrasca najkasnije do 09.05.2022. godine do 16:00 sati. Broj mjesta je ograničen. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-174 ili email: [email protected] (Kristina Čosić).

S obzirom da se ista radionica održava 13.05.2022. godine u prostorijama Privredne komore RS, Branka Čopića 6, Banja Luka, svi zainteresirani za pohađanje iste mogu se obratiti, za više informacija, na telefon: 051 493 128 ili email: [email protected] (Aleksandra Irić Kovačević).

Poziv_ovlasteni_privredni_subjekt_FINAL_2