Poziv na radionicu “Odgovornost prijevoznika u multimodalnom prijevozu”

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizira radionicu “Odgovornost prijevoznika u multimodalnom prijevozu” koja se planira održati 21.12.2022. godine u prostorijama Komore u Sarajevu (Branislava Đurđeva 10).

Radionica će uvesti polaznike u jedno od najsloženijih područja transportnog prava i pokušati odgovoriti na niz pitanja koja se odnose na problematiku multimodalnog transporta. Pored mogućnosti da se roba isporuči bilo gdje u svijetu, multimodalni transport nudi niz pogodnosti koje se reflektiraju u manjem utrošku vremena, smanjenju troškova, povećanoj sigurnosti prilikom transporta, lakšem praćenju teret i sl. Edukacija je namijenjena špediterima, prijevoznicima (cestovni, željeznički i zračni), advokatima i osiguravateljima transportnih rizika.

Više informacija o edukaciji možete pronaći u pozivu.

Kotizacija za učešće na radionici iznosi 150,00 KM+PDV. U cijenu su uključena stručna predavanja, prezentacije sa edukacije i certifikat o učešću, te ručak i osvježenje u predviđenim pauzama. Prijavu na edukaciju možete izvršiti ispunjavanjem ONLINE PRIJAVNOG OBRASCA najkasnije 16.12.2022. godine do 12:00 sati. Nakon izvršene prijave, informacije potrebne za uplatu kotizacije će  biti pravovremeno dostavljene.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201 i 033/566-200.