Poziv na radionicu “Obnovljivi izvori energije u Bosni i Hercegovini”

Obavještavamo Vas da Ekonomski i komercijalni ured Ambasade Španije u Sarajevu i Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine u saradnji sa Vanjskotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine, Privrednom komorom Federacije Bosne i Hercegovine i Privrednom komorom Republike Srpske, Agencijom za unapređenje stranih investicija u Bosni i Hercegovini (FIPA) i uz učešće Ministarstva energetike i rudarstva Republike Srpske i Ministarstva energetike, rudarstva i industrije Federacije Bosne i Hercegovine, organizuju radionicu “Obnovljivi izvori energije u Bosni i Hercegovini” koja će se održati u utorak, 23. marta 2021. godine, sa početkom u 9.00 sati.

Radionica će također obuhvatiti poslovne razgovore između bh. i španskih kompanija i institucija iz sektora obnovljivih izvora energije, kako je navedeno u nacrtu Programa.

Događaj (radionica i poslovni razgovori) bit će organizirani i održani online. B2B sastanci će se odražati putem platforme ZOOM ili SKYPE.

Zainteresirane firme i institucije mogu svoje učešće na radionici, kao i interes za sastancima sa španskim kompanijama, prijaviti Ekonomskom i komercijalnom uredu Ambasade Španije u BiH, putem e-maila na: j.bajramovic@hotmail.com (kontakt osoba: Jasminka Bajramović 033 650 991).