Poziv na okrugli stol „Unapređenje obrazovanja kroz saradnju privrede i obrazovnih institucija sa primjerima dobre prakse“

 

 

Agencija za predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje (APOSO) i Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine (VTK BiH) u saradnji sa projektom „IDEAL – Poboljšanje i razvoj obrazovnog sistema za plastičare u Bosni i Hercegovini“ (projekat IDEAL), imaju čast i zadovoljstvo pozvati Vas na Okrugli stol „Unapređenje obrazovanja kroz saradnju privrede i obrazovnih institucija sa primjerima dobre prakse“, koji će se održati 30. oktobra 2019. sa početkom u 11:00 sati u prostorijama Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine u Sarajevu.

Na početku događaja bit će upriličeno potpisivanje Memoranduma o saradnji između Agencija za predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje i Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine, kao jednog od načina iskazivanja zajedničkog opredjeljenja, a sve u cilju promocije saradnje između privrednih subjekata, poslovnih udruženja i obrazovnih institucija i unapređenja obrazovanja u skladu sa potrebama tržišta rada.

Više informacija možete pronaći u Pozivnom pismu  i Programu , a prijavu učešća možete izvršiti ovdje (hyperlink: https://forms.gle/rgf6zNqLoCauNhu17)

Krajnji rok za prijave je 29.10. do 12:00 sati. Kontakt osobe za sva eventualna pitanja su gđa. Amila Porča (Fondacija Hastor; 033/774-893; amila.porca@fondacijahastor.ba) i gdin. Mirza Konjo (Sektor za edukaciju VTK BiH; 033/566-204; mirza.konjo@komorabih.ba).

Poziv

Program

Share This