Poziv na edukaciju „Implementacija robotske tehnologije u proizvodnim procesima“

 

 

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizuje edukaciju „Implementacija robotske tehnologije u proizvodnim procesima“ koja će se održati 23.02.2024. godine u prostorijama Komore u Sarajevu (Branislava Đurđeva 10).

Upotreba robota u proizvodnji je unaprijedila način rada tvornica, a jedna od najznačajnijih prednosti je smanjenje troškova proizvodnje. Roboti poboljšavaju preciznost i brzinu, te dosljedno obavljaju zadatke koji se ponavljaju, minimizirajući troškove rada. Roboti su neizostavan dio savremenih pametnih fabrika, sami prepoznaju proizvodno okruženje i sami se pokreću ili zaustavljaju bez direktne intervencije radnika. Upotreba industrijskih robota u svijetu je u porastu, a najviše se koriste u Kini, Japanu i SAD-u.

Edukacija ima za cilj da upozna polaznike edukacija sa savremenim robotskim tehnologijama koje se primjenjuju u proizvodnji.

Poziv i program edukacije dostupan je ovdje.

Kotizacija za učešće na edukaciji iznosi 150, 00 KM+ PDV. U cijenu su uključena stručna predavanja, trening materijali i certifikat o pohađanju obuke, te ručak i osvježenje u planiranim pauzama.

Molimo Vas da, ukoliko ste zainteresirani za učešće na edukaciji, izvršite prijavu popunjavanjem ONLINE PRIJAVNOG OBRASCA najkasnije 19.02.2024. godine. Nakon izvršene prijave, neophodne informacije za uplatu kotizacije će biti dostavljene svim prijavljenim učesnicima. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201.

Share This