Poziv na besplatni webinar „Artificial Intelligence/Umjetna inteligencija – Uvod i diskusija“

 

 

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u suradnji sa organizacijom i-dijaspora u okviru projekta i-platform/Dijaspora za razvoj Bosne i Hercegovine organizira webinar na temu „Artificial Intelligence/Umjetna inteligencija – uvod i diskusija“, koji će se održati u četvrtak, 23.07.2020. godine, s početkom u 14:00 sati.

Webinar će trajati cca. 60 minuta (30 minuta predavanje i 30 minuta diskusija). Predavač na webinaru je g. Omer Mujanović, Sr. Account Executive Switzerland and Germany at Nokia.

U okviru webinara biće prezentirane sljedeće teme:

• Šta je to umjetna inteligencija?
• Deep Learning
• Utjecaj na život pojedinca
• AI trendovi u 2020

Učešće na webinaru je besplatno za sve predstavnike poslovne zajednice i uposlenike bh. kompanija koji izvrše prijavu popunjavanjem online prijavnog obrasca.

Broj mjesta je ograničen na prvih 100 prijavljenih polaznika, zbog čega se preporučuje blagovremena prijava učešća. Krajnji rok za dostavljanje prijava je srijeda, 22.07.2020. godine do 14:00 sati.

Vaša kontakt osoba za sve dodatne informacije je g. Mirza Konjo, saradnik za edukaciju u Vanjskotrgovinskoj komori BiH (mirza.konjo@komorabih.ba ili 033/566-204).

Poziv

Share This