Poziv na 10. međunarodnu konferenciju MSP

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava poslovnu zajednicu da Udruženje komercijalnih agenata Slovenije, koje djeluje u okviru Gospodarske zbornice Slovenije, organizira međunarodno umrežavanje i B2B susrete agenata, distributera i proizvođača iz Slovenije, srednje Europe i „Adriatic“ regije i to 22.03.2023. godine na Brdu pri Kranju.

Konferencija je namijenjen distributerima, proizvođačima i prodajnim agentima koji nude proizvode i usluge iz različitih industrija i traže nove poslovne prilike.

Pored održavanja bilateralnih sastanaka, biće predstavljene pogodnosti članstva i obuke za sticanje sertifikata o stručnoj osposobljenosti za zvanje prodajnog agenta pod okriljem međunarodne asocijacije agenata IUCAB.

Učešće za agente je besplatno, a kotizacija za distributere i proizvođače iznosi 250 EUR + PDV. Organizator će pomoći u organizaciji oko hotelskog smještaja za učesnike.

Detalji i prijave su na linku https://konferencamsp.gzs.si/vsebina/Mre%C5%BEnje-poslovne-prilo%C5%BEnosti-Netvorking-business-opportunities (na slovenskom i engleskom).

Kontakt osoba je Katarina Bobič (Katarina.Bobic@gzs.si), T: +386 1 5898 103.