Poziv bh. kompanijama za učešće u poslovnoj posjeti „Međunarodnom sajmu KEY – The Energy Transition Expo“

 

 

Energetska efikasnost i primjena obnovljivih izvora energije najbolji su odgovori na pitanja zaštite okoliša, održivog razvoja. U tu svrhu, Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, organizuje dvodnevnu poslovnu posjetu „Međunarodnom sajmu KEY – The Energy Transition Expo“, koji će biti održan u periodu 27-29.02.2024. godine u Riminiju, Italija,te Vas poziva da uzmete učešće u istoj.

KEY – Energy Transition Expo, je vodeći europski sajam posvećen promociji energetske tranzicije i inovacija u oblasti energetike. Sajam okuplja stručnjake, preduzeća i organizacije iz različitih sektora kako bi zajedno istražili nove tehnologije, strategije i pristupe koji podržavaju prelazak na održivije izvore energije.

Ovaj događaj pruža platformu za razmjenu ideja, umrežavanje i podršku razvoju projekata usmjerenih ka smanjenju ugljeničnog otiska i unapređenju energetske efikasnosti.Sajam je prilika za posjetioce da se informišu o najnovijim dostignućima u oblasti obnovljivih izvora nergije, pametnih tehnologija i rješenjima, koja doprinose održivoj budućnosti.

Zainteresirani za učešće u ovoj poslovnoj posjeti više informacija o uslovima i prijavi učešća mogu pronaći u pozivnom Pozivnom pismu u prilogu.

Rok za prijavu učešća je 22.12. 2023. godine.

Za više informacija o učešću u posjeti, kontakt osoba je Aida Vidimlić (e-mail: aida.vidimlic@komorabih.ba, tel.033 566 233).

Pozivno pismo 

Prijavni obrazac 

Sporazum o reguliranju obaveza

 

 

 

 

 

Share This