Poziv bh. kompanijama za učešće na poslovnim susretima u Minhenu

 

 

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, u saradnji sa Privrednom komorom Minhena i Gornje Bavarske (IHK), Predstavništvom njemačke privrede u Bosni i Hercegovini (AHK ), HWK i Bavarskim ministarstvom ekonomskih poslova, Evropske preduzetničke mreže, organizuje poslovne susrete bosanskohercegovačkih i njemačkih privrednika iz oblasti metalske, auto i elekto-industrije, koji će se održati 27.11.2019. godine u Minhenu.

Cilj posjete je unaprijeđenje ekonomskih odnosa između dvije zemlje. Poslovni susreti se organiziraju radi intenziviranja poslovne saradnje u području metalske, auto i elektro industrije, te realizacije novih poslova.

Preliminarnim  programom ove poslovne posjete, planirane su prezentacije na temu „ekonomske saradnje između Bosne i Hercegovine i Bavarske“, zatim prezentacija o mogućnostima ulaganja u BiH, predstavljanje poslovnih iskustava njemačkog investitora u BiH, a nakon plenarnog dijela održavanje i poslovnih susreta.

Tokom B2B sastanaka bh. kompanije – učesnice imati će priliku predstaviti svoje kompanije i usluge njemačkim kompanijama iz metalnog sektora (metalne konstrukcije i inženjering, metaloprerađivački sektor i proizvodnja alata) auto i elektro sektora.

Sve kompanije iz navedenih oblasti koje imaju interes da učestvuju u  poslovnoj delegaciji,  molimo da ispune priloženu prijavu i dostave je najkasnije do 10.10.2019. godine na e-mail: amila.sehic@komorabih.ba;  ili na fax: 033 214 292. Kontakt osoba je gđa. Amila Šehić.

Pozivno pismo

Preliminarni program

Prijava učešća

Share This