Povećaj svoju zapošljivost i potakni razvoj svoje karijere kroz program stipendiranja na Europskom poslovnom sveučilištu iz Luksemburga!

Europsko poslovno sveučilište iz Luksemburga i ERI SEE (Education Reform Initiative of South Eastern Europe) predstavljaju program stipendiranja za on-line poslovne programe (Management, IT, Osnaživanje žena, Engleski, Financije…) namijenjen za 100 državljana Bosne i Hercegovine. Program stipendiranja podržava Vlada Luksemburga.

Zahvaljujući ovom programu, 100 državljana Bosne i Hercegovine ima priliku pohađati visoko-kvalitetne on-line poslovne programe na prestižnom Europskom poslovnom sveučilištu. Programi imaju tržišnu vrijednost od 740 EUR, ali su, zahvaljujući ovom programu, Bosni i Hercegovini dostupni besplatno – uz uvjet uplate tzv. “commitment fee-a”, odnosno naknade kojom se potvrđuje predanost programu, od 20 EUR (putem kreditne kartice). Programi nude vrijedna znanja i vještine potrebne na tržištu rada te uvećavaju prilike za razvoj karijere i zapošljivost svojih studenata.
Programi su dostupni na engleskom jeziku čije je poznavanje obavezno. Međutim, za one koji se ne služe  engleskim na raspolaganju je on-line program engleskog, ponuđen u okviru ovog programa stipendiranja.

Procedura prijave je vrlo jednostavna i brza – sastoji se od nekoliko koraka koje je potrebno ispuniti na www.ebu.connect.lu site, a jasne upute, korak po korak, dostupne su ovdje. (Proučite ove upute jer daju informaciju o tome kako dobiti pravo na stipendiju – putem posebnog koda/kupona koji je tamo naznačen.)
Rok za prijavu jest 13.5.2022., a sami programi počinju 30.5., te traju do 4.9.2022. (13 tjedana, 1 on-line webinar tjedno).

On-line programi uključeni u ovaj program stipendiranja uključuju:
– Strategic management I&II
– Business management I&II
– Introduction to python
– Plutus/Haskell
– Women in leadership
– Beginners English (A1)
– Fundamentals of blockchain technology I&II
– Public Finance and taxation
– Financial management
– Financial reporting
– CPA program (3 programa – 2 godine sveukupno).

Glavni cilj ovog programa stipendiranja jest, osim Bosni i Hercegovini, i drugim zemljama/ekonomija Zapadnog Balkana, Afrike, Azije, i Latinske Amerike, ponuditi visoko-kvalitetno obrazovanje i akademsku izvrsnost za studente koji inače sebi ne bi mogli priuštiti ovaj trošak. Program je prisutan u 110 zemalja a u zadnja dva ciklusa od njega je profitiralo 10 000 studenata!

Za bilo kakva pitanja, kontaktirajte: admission.scholarship@ebu.lu