Poslovno povezivanje i konferencija: CIMIx- Creative Industries meet Industry 2023

 

 

Vanjskotrgovinska organizacija Privredne komore Austrije- Advantage Austrije, Film i Music Austria, Evropska preduzetnička mreža i niz vladinih i drugih partnera organiziraju događaj pod nazivom: CIMIx – Creative Industries meet Industry 2023. Događaj povezivanja (b2b) i konferencija će se održati 12. i 13. januara 2023. godine, dok će se online poslovni sastanci održati 16. i 17. januara 2023. godine.

CIMIx je prvi globalni događaj povezivanja i konferencije koji okuplja kreativna ekonomija, biznis i industrija, istražuje globalne poslovne prilike, prednosti Austrije kao proizvodne lokacije i spremnost za budućnost za AV industriju.

Šta možete očekivati?

“CIMIx 2023 | AV Edition” sadrži niz programskih tački koje se fokusiraju na različite aspekte filmskog, TV i medijskog poslovanja. Na ovom događaju možete otkriti trenutne trendove, razviti nove vještine, predlagati vrhunske ideje i mogućnost umrežavanja. Također će biti puno prilika za spontano umrežavanje – kao na primjer na večernjoj manifestaciji 12. januara.2023. koja je posvećena kreativnoj industriji u ADVANTAGE AUSTRIA, biće posvećeno speed-datingu, namjenskom tržištu i prezentacijama filmova i projekata.

Zašto učestvovati?

Događaj će pokrivati sljedeće teme:

● Novi austrijski model poticaja, koji počinje 1. januara 2023;
● Sadržaj za bioskop, VOD i TV;
● AV & audio / muzika;
● AV i tehnologija (animacija, VFX, VR, AI, NFT, Metaverse);
● AV i kreativna industrija;
● Austrijske lokacije i usluge;
● Nova partnerstva, nove mogućnosti;

Kome je ovaj događaj namijenjen?

Osnovna publika se sastoji od austrijske i međunarodne AV industrije, uključujući kupce, prodavce, proizvođače, nosioce prava, autore, vođe mišljenja, distributere, institucije za finansiranje, filmske komisije, medije kreativne industrije kao i provajdere tehničkih usluga i novih tehnologija (virtuelna stvarnost, VFX, animacije, itd.). poduzetnici iz drugih kreativnih sektora (muzika, moda, dizajn, zabava, medijska umjetnost).

Registracija je besplatna i obavezna na linku : https://cimix2023.b2match.io/signup , a krajni rok je 09. januar 2023. godine.

Više informacija o događaju i načinu registracije na konferenciji, programu, zakazivanju besplatnih B2B sastanaka, kao i pregled učesnika možete pronaći na web stranici: https://cimix2023.b2match.io

Share This