Poslovni susreti u okviru 43. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu (24. do 25. marta 2022. godine)

 

 

Privredna komora Srbije u saradnji sa Beogradskim sajmom i Evropskom preduzetničkom mrežom, a u suorganizaciji sa Vanjskotrgovinskom/Spoljnotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine, kao koordinatorom EEN Mreže u Federaciji Bosne i Hercegovine, Vas poziva da se prijavite na međunarodne poslove susrete koji se održavaju u okviru 43. Sajma turizma 24 i 25. marta 2022. godine u Beogradu.

Sajam turizma u Beogradu predstavlja jedan od najvećih turističkih događaja u zemlji i jugoistočnoj Evropi. Ispunjavanjem međunarodnih poslovnih standarda više od 40 godina, ostvareni su partnerski odnosi sa izlagačima, a kvalitet samog Sajma privlači ogroman broj izlagača svake godine.

Tradicionalno, na sajmu će učestvovati najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur-operatori, a fokusirajući se na poslovne kontakte iz zemlje, regiona, kao i tradicionalnih tržišta gdje naši ljudi putuju i onih odakle nam dolazi najveći broj turista. Sajam turizma kreiraće ambijent u kome će se spojiti ponuda i potražnja.

Organizacijom B2B sastanaka Vam se pruža dodatna podrška kompanijama da nađu međunarodne partnere na Sajmu. Učesnicima je ponuđeno da odaberu potencijalne partnere u skladu sa potrebama i informacijama o partnerovom poslovanju i interesima. Tokom trajanja međunarodnih poslovnih susreta učesnici će imati priliku da se sastanu sa domaćim i stranim kupcima i kompanijama na unaprijed zakazanim sastancima.

Učestvovanje na poslovnim susretima je besplatno, registracija će biti otvorena od 24. februara do 24. marta 2022. godine i vrši se putem linka: https://tourismfair.talkb2b.net/.

Za eventualna pitanja, kontakt osoba u Vanjskotrgovinskoj/Spoljnotrgovinskoj komori BiH je Mersiha Selmanović (e-mail: mersiha.selmanovic@komorabih.ba; tel: 033 566 242).

Share This