Počeli virtualni b2b sastanci u okviru online sajma namještaja i drvnog sektora u BiH- Match & Furnish 2020

Platforma online sajma namještaja i drvnog sektora u Bosni i Hercegovini- Match & Furnish 2020 okupila je 99 učesnika iz 19 zemalja, a u dva dana predviđena za virtualne b2b susrete (21.i 22. oktobra. 2020.godine) održat će se preko 90 unaprijed zakazanih sastanaka.

Izlagači na online platformi su bh. kompanije: BOSNIAN BEECH BOARD, DELFIN TRGOTRANS, DELIBAŠIĆ POLIURETANI, DINECO, EĆO COMPANY, EDEN GARDEN, EMA-KONJUH INTERNATIONAL, FAGUS GROUP, FEF EXPORT-IMPORT, FORMINO, GMP KOMPANI, GO PACK, INGRAT, IZAZOV, MASTERWOOD, MS & WOOD, NAMJEŠTAJ (SOLIDWOOD), NOVA AMBIENTA, RUKOTVORINE (ZANAT), SOLIGNA i STORIA.

Web stranica događaja je https://match-furnish-2020.b2match.io .

Match & Furnish 2020 je online sajam na kojem se međunarodni posjetioci (uvoznici, distributeri, kompanije iz oblasti opremanja objekata, agenti, proizvođači itd.) mogu povezati sa dobavljačima, ili projektnim partnerima u oblasti nameštaja i prerade drveta u Bosni i Hercegovini.

Online sajam i b2b sastanke organizirala je Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine i Enterprise Europe Network, uz podršku SBA EU projekta (razvojni okvir za MSP) koji sprovodi EDA (Agencija za razvoj preduzeća Banja Luka).

Medijski partner događaja je Verlag Strohmaier KG – časopis za interijere Wohnkultur iz Beča, Austrija.