Online info dan „Implementacija Akcionog plana za Zajedničko regionalno tržište (ZRT)“

 

 

„Komorski investicioni forum Zapadnog Balkana (WB6 CIF) Vas poziva na info dan na temu „Implementacija Akcionog plana za Zajedničko regionalno tržište (ZRT) – Koristi i izazovi za poslovnu zajednicu u Bosni i Hercegovini“. Događaj se organizuje u okviru projekta „EU podrška Komorskom investicionom forumu WB6“ koji finansira Evropska unija.

Akcioni plan za zajedničko regionalno tržište sastavni je dio procesa pristupanja regiona Evropskoj uniji, pokretač dublje regionalne ekonomske integracije i važan korak ka jedinstvenom tržištu Evropske unije.

Info dan će biti održan 22.03.2021. godine sa početkom u 10:00h, a s osnovnim ciljem da se ova incijativa i proces predstave široj privrednoj zajednici u Bosni i Hercegovini. U prilogu Vam dostavljamo program događaja.

Učešće na događaju je besplatno, a svim prijavljenim učesnicima će naknadno biti poslan link za konekciju na Zoom aplikaciju putem koje će događaj biti organiziran.

Molimo Vas da, ukoliko ste zainteresovani da prisustvujete događaju, ispunite online prijavni obrazac na sljedećem linku: https://docs.google.com/forms/d/16n9CXLV8vDfXAok2ikPt4ncumLX8GlznANc-pGwJKHM/edit?usp=sharing

Rok za dostavu prijave je 19.03.2021. godine do 12h.

Više informacija možete dobiti putem e-mail adrese Stanislava.Perisic@komorabih.ba ili putem telefona 033 566 243.

Share This