Održan webinar „Upravljanje ljudskim potencijalima“

 

 

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine i Agencija za državnu službu Bosne i Hercegovine organizirali su od 27. do 29.04.2020. godine, putem Adobe Connect platforme (ADS BiH), trodnevni webinar na temu „Upravljanje ljudskim potencijalima“.

U uvodnom obraćanju priusutnim učesnicima se obratio g. Zdravko Kujundžija, šef Odsjeka za obuku u Agenciji za državnu službu BiH, te istakao da realizacija ovog i predstojećih webinara predstavlja nastavak uspješne suradnje između Agencije za državnu službu BiH i Vanjskotrgovinske/Spoljnotrgovinske komore BiH, koji su u proteklim godinama uspješno organizirali dva ciklusa škole „Ekonomska diplomatija“ u Sarajevu i Banja Luci.

Cilj webinara je bio unaprijediti znanja i vještine upravljanja ljudskim potencijalima, upoznati polaznike s elementima menadžmenta ljudskih potencijala, nadogradnja postojećih znanja o važnosti kontinuiranog ličnog razvoja, te o relevantnosti motivacije i evaluacije rada za efikasnije izvršenje radnih zadataka.

Webinaru je prisustvovalo 36 učesnika.

Share This