Održan seminar na temu „Korporativni identitet i profesionalna komunikacija“

 

 

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizirala je seminar na temu „Korporativni identitet i profesionalna komunikacija“, 23.06.2022. godine.

U uvodnom obraćanju prisutnim polaznicima se obratila dr.sc. Elma Kovačević-Bajtal, direktorica Instituta za edukaciju VTK/STK BiH, te upoznala prisutne sa radom Instituta za edukaciju VTK/STK BiH, te edukacijama koje VTK/STK BiH planira realizirati u predstojećem periodu.

Predavač na seminaru je bio Jasmin Hasančević – ICC / International creativity company, na poziciji Direktora ICC, ekspert sa 22. godine iskustva iz domena Korporativnog upravljanja.

Seminar je namijenjen direktorima, poduzetnicima, menadžerima svih nivoa, zaposlenicima i svima onima koji žele unaprijediti svoja znanja u oblasti korporativnog/ poslovnog identiteta i profesionalne komunikacije.

U toku seminara apsolvirani su najznačajniji segmenti u pozicioniranju tržišno orijentisanih kompanija, ustanova ili organizacija. Seminar je protekao u veoma pozitivnoj atmosferi sa izraženim impresijama polaznika.

Cilj seminara je bio približiti polaznicima osnovne pojmove korporativnog identiteta i profesionalne komunikacije.

Seminar je ocijenjen kao vrlo uspješan od strane polaznika, a isti je pohađalo 13. polaznika.

Share This