Održan pripremni sastanak izlagača za sajam Imm 2024

 

 

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine nastavlja aktivnosti podrške bh. kompanijama za izlaganje na Međunarodnom sajmu namještaja i interijera Imm u Kelnu, Njemačka, koji će se održati od 14-18. januara 2024. godine. Ovo će biti dvanaesti grupni nastup bh. privrede na sajmu Imm, a drugi nakon perioda pandemije kada sajam nije održavan.

Na štandu Bosne i Hercegovine na predstojećem sajmu Imm 2024, nastupit će kompanije: ARTING GRADNJA d.o.o. Lukavac, AS NOSTRO d.o.o. Tešanj, DRINJAČA d.o.o. Šekovići, LAUREL d.o.o. Prijedor, QUANTUM d.o.o. Sarajevo, SMARVET d.o.o. Ključ, te STANDARD d.o.o. Prnjavor.

Za izlagače koji su uspješno prošli proces prijave i selekcije za nastup, održan je pripremni sastanak za nastup na sajmu. Izlagači su na sastanku dobili praktične informacije o svim aspektima nastupa kao što su: troškovi za izlagače, priprema i transport eksponata, marketing paket, ostale usluge na sajmu, a prezentirano je i idejno rješenje štanda Bosne i Hercegovine sa rasporedom izlagača na štandu.

U narednom periodu projektni tim i izlagači intenzivno će raditi na pripemama nastupa, dizajnu i izradi izložbenih kolekcija namještaja, kao i na promoviranju nastupa i izlagača kod potencijalnih kupaca.

Share This