Mini akademija „No game, no gain“

 

 

Cambridge Innovative System Solutions Ltd, organizira dvodnevnu radionicu, mini akademiju pod nazivom „No game, no gain“ koja će se održati 29. i 30. 11.2018. u prostorijama Blum Lab-a (zgrada Energoinvesta), u trajanju od 9 do 15 sati.
Kroz ovu radionicu polaznici će naučiti tajne angažiranja zaposlenika u digitalnom dobu kroz jednu od najuspješnijih metoda danas; gejmifikaciju. Gejmifikacija je ozbiljan poslovni alat koji vam može pomoći u provođenju projekata iz područja upravljanja idejama i inovacijama, upravljanja ljudskim potencijalima, marketingom, komunikacijom i ostalim poslovnim područjima. Najuspješnije kompanije danas koriste gejmifikaciju kako bi povećale angažiranost svojih zaposlenika.

Ako u poslovnom svijetu vješto iskoristimo mehanizme i alate koji pokreću gejmere, možemo značajno motivirati svoje zaposlenike, klijente ili potrošače te ih aktivno uključiti u promjene koje uvodimo. Gejmifikacija podrazumijeva upotrebu dizajna i strategija iz gejminga u poslovnom svijetu, prvenstveno za rješavanje stvarnih poslovnih situacija. Gejmifikacija je danas, u digitalno doba, postala nezaobilazan alat u komunikaciji sa zaposlenicima, klijentima, potrošačima.

Cilj ove jedinstvene radionice je polaznike upoznati s osnovnim konceptima, načinima razmišljanja, motiviranja i dizajniranja u gejmifikaciji kako bi uspješnom primjenom naučenog u poslu povećali angažiranost i uključenost svoje ciljane skupine. Kroz prikaze i analizu uspješnih primjera iz prakse te rad u grupama naučit ćete samostalno dizajnirati i gejmificirati projekte.

Ova radionica namijenjena je svima koji uvode promjene u svojim organizacijama, posebno inovacijskim voditeljima, HR menadžerima, projektnim menadžerima, internim trenerima te svim ostalima koji se u svojem poslu bave uvođenjem promjena te žele povećati angažiranost zaposlenika/potrošača primjenom gejmifikacijskih metoda.

Voditelji radionice eksperti su iz gejmifikacije i upravljanja idejama i inovacijama, s višegodišnjom praksom u biznisu te brojnim osvojenim nagradama iz područja upotrebe metoda gejminga u poslovanju; Snježana Šlabek i Emir Džanić.
Za članove VTK BIH osigurava 10% dodatnog popusta.
Više na linku:  https://www.culture4innovation.net/gamification-mini-akademija

 

Share This